Dagtip: De laatste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De laatste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De laatste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM

Dagtip: De laatste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM
Het gebied van het Berlijnplein dat de komende jaren wordt ontwikkeld. Foto's: Bas van Setten
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Stadstalkshow Het Hart #3: De Dood
Waar RAUM, Wijkrestaurant Venster
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs Gratis

Vanavond is de laatste editie van de talkshowreeks van RAUM: Stadstalkshow Het Hart. Teddy Tops en Oscas Kocken interviewen onder meer experts en (ervarings)deskundigen over de thema’s die leven in de stad. Met spraakmakende gasten bespreken de hosts in een drieluik de dood, geld en seks. Het thema deze laatste editie: de dood. Experts, kunstenaars, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en liefhebbers hebben het over rouwprocessen, doodswensen, herinneringen en herkenningen en eigenlijk alles wat best moeilijk is om heb over te hebben. Het belooft een eerlijke, open en mooie avond te worden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).