Dagtip: Denkplaats over Blue Monday bij Koffie Leute | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Denkplaats over Blue Monday bij Koffie Leute | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Denkplaats over Blue Monday bij Koffie Leute

Dagtip: Denkplaats over Blue Monday bij Koffie Leute
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Denkplaats: Blue Monday – Vier het verdriet i.s.m. Bibliotheek Utrecht
Waar Koffie Leute, Westerkade 30
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €5,00

Vaak vinden we het fijn om vooral onze beste kant aan anderen te laten zien, maar hoe zit het dan met die andere kant? Iedereen is ook wel eens verdrietig, boos of chagrijnig. Hoe haal je het beste uit je verdriet? En zitten er misschien toch voordelen aan dit soort donkere dagen? Vanavond gaan theatermaker Maartje Wikkerink, literatuurwetenschapper Esther op de Beek, spoken-word artiest Jesse Laport en schrijvers Caro Suringar en Emma Schröder met deze vragen aan de slag.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).