Dagtip: Dineren bij Fort Lunet II met pop-up restaurant SterkWater | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Dineren bij Fort Lunet II met pop-up restaurant SterkWater | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Dineren bij Fort Lunet II met pop-up restaurant SterkWater

Dagtip: Dineren bij Fort Lunet II met pop-up restaurant SterkWater
Een van de vorige avonden van SterkWater.
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pop-up restaurant SterkWater
Waar Fort Lunet II
Hoe laat 18:30/18:45 – 22:30 uur
Prijs €54,95

Altijd al een keer op een bijzondere plek willen dineren? De allereerste editie van pop-up restaurant SterkWater staat nog tot en met 20 oktober bij Fort Lunet II. Vanavond beleef je gegarandeerd een bijzondere avond bij dit fort, gebouwd rond 1820 en verscholen in het groen. In dit gebied zitten veel bijzondere producenten: de Hooierij, Fungi Factory en de Veldkeuken. Zij hebben allemaal een plekje op het menu. Geniet vanavond van een 4-gangendiner en een avond vol met muziek en beleving bij SterkWater. Alle plaatsen van de vorige avonden waren snel uitverkocht, dat belooft veel goeds!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).