Dagtip: Dj Lourens Lefreak in BUNK Hotel | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Dj Lourens Lefreak in BUNK Hotel | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Dj Lourens Lefreak in BUNK Hotel

Dagtip: Dj Lourens Lefreak in BUNK Hotel
De voormalige Westerkerk.
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Sounds by Lourens Lefreak
Waar BUNK Hotel, Catharijnekade 9
Hoe laat 20:30 – 23:30 uur
Prijs Gratis

Dj Lourens Lefreak zorgt er zo vlak voor het weekend voor dat lekker kunt borrelen onder het genot van verschillende muziekstijlen. Hij draait vanuit het hart en creëert zo een goede sfeer op deze donderdagavond. De muziek van Lefreak is soulful van karakter, maar wel gemixt met meerdere stijlen binnen de dansmuziek. Van muziek uit New York, Philadelphia, Detroit, Chicago en L.A., tot Afrika, Latijns Amerika en een beetje uit Europa. Het zit allemaal in zijn platenverzameling.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).