Dagtip: Documentaire over jazzmuzikant Miles Davis in Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Documentaire over jazzmuzikant Miles Davis in Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Documentaire over jazzmuzikant Miles Davis in Louis Hartlooper Complex

Dagtip: Documentaire over jazzmuzikant Miles Davis in Louis Hartlooper Complex
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Documentaire – Miles Davis: Birth of the Cool
Waar Louis Hartlooper Complex
Hoe laat 21:45 uur
Prijs €9,50

Niet echt zin om de kroeg in te gaan vanavond, maar wel om even de deur uit te gaan? Nestel je in een van de stoelen in het Louis Hartlooper Complex en geniet van de documentaire over een van de belangrijkste en invloedrijkste jazzmuzikanten van de twintigste eeuw: Miles Davis. De documentaire kreeg al lovende recensies van onder meer VPRO Cinema, De Volkskrant en Trouw. “Fantastisch archiefmateriaal en interviews met een keur aan prominente jazzfiguren. En dan is er nog die prachtige muziek”, aldus VPRO Cinema.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).