Dagtip: Documentaires van studenten in première bij CampusDoc Filmfestival | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Documentaires van studenten in première bij CampusDoc Filmfestival | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Documentaires van studenten in première bij CampusDoc Filmfestival

Dagtip: Documentaires van studenten in première bij CampusDoc Filmfestival
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat CampusDoc Winter Filmfestival
Waar Filmcafé, CAB-Rondom 90a
Hoe laat 16:00 – 22:30 uur
Prijs €11,00

Voor de tweede keer vindt het CampusDoc Winter Filmfestival plaats. Tien documentaires, gemaakt door twintig Utrechtse studenten van de School voor Journalistiek, gaan vandaag in première. In duo’s hebben de studenten hard gewerkt aan hun films. Zij volgden de minor CampusDoc: een programma aan de hogeschool voor videotalenten om zo hun film- en storytelling-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en diep in een verhaal te duiken. Vandaag laten ze hun werk zien aan het grote publiek.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).