Dagtip: Een avond vol humor bij Comedy Night in Hofman Café | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een avond vol humor bij Comedy Night in Hofman Café | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een avond vol humor bij Comedy Night in Hofman Café

Dagtip: Een avond vol humor bij Comedy Night in Hofman Café
Café Hofman. Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utrecht Lacht: Open Mic, Comedy Night
Waar Hofman Café
Hoe laat 20:30 – 22:45 uur
Prijs €6,00

Elke woensdag is het comedyavond in Hofman Café. Verschillende stand-up comedians staan vanavond voor je klaar: 6 tot 8 stuks om precies te zijn. Van beginnend tot ervaren en uit binnen- en buitenland betreden ze het podium. De comedians proberen hun nieuwe materiaal uit op het publiek. Worden het hilarische of juist een beetje ongemakkelijke grappen? Je krijgt in ieder geval een flinke portie humor. Lekker, zo in het midden van je week.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).