Dagtip: Een avond vol jazz in de kelder van De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een avond vol jazz in de kelder van De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een avond vol jazz in de kelder van De Kargadoor

Dagtip: Een avond vol jazz in de kelder van De Kargadoor
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Jazzkelder – i.s.m. UJazz
Waar De Kargadoor, Oudegracht 36
Hoe laat Vanaf 19:30 uur (deuren open 19:15 uur)
Prijs Gratis

De kelder van De Kargadoor verandert vanavond weer in een heus jazzcafé. Elke eerste en derde woensdag van de maand treden er jazzmuzikanten op en is er vervolgens een jamsessie. Dit keer openen De Brandnewoldtimers de avond. De mini-bigband bestaat al 35 jaar en heeft negen leden. Vanaf de middelbare school spelen ze samen jazz-, latin- en blues. De bandleden wonen ondertussen door het hele land, maar komen nog iedere twee weken bij elkaar om muziek te maken.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).