Dagtip: Eén groot feest bij de bingo van Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Eén groot feest bij de bingo van Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Eén groot feest bij de bingo van Camping Ganspoort

Dagtip: Eén groot feest bij de bingo van Camping Ganspoort
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Bingo
Waar Camping Ganspoort, Helling 87
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Het is weer tijd voor een nieuwe bingoavond op de camping. Om 20:00 uur trappen volkszangeres Carola Kraai, Bingomeister Berrie en zijn lieftallige assistente Chanasja de avond af. Met veel humor en muziek maken zij er één groot feest van. Stiften en stempelkaart klaar? Laat die ballen maar rollen! Er zijn weer mooie campingprijzen te winnen. Meld je aan via [email protected] en bereid je voor op een bonte donderdagavond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).