Dagtip: Een middag vol bijzondere filmfragmenten in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een middag vol bijzondere filmfragmenten in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een middag vol bijzondere filmfragmenten in Louis Hartlooper

Dagtip: Een middag vol bijzondere filmfragmenten in Louis Hartlooper
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Film Café
Waar Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1
Hoe laat 15:00 uur
Prijs €9,50

Een middag vol bijzondere filmfragmenten in Louis Hartlooper vandaag. Uit bekende, maar ook meer onbekende films. Gastheer Constant Hoogenbosch vertelt leuke en leerzame anekdotes bij de fragmenten. Op een informele manier komen er zo iedere maand hoogtepunten en verrassende gebeurtenissen voorbij uit meer dan honderd jaar film. En als het even kan is er ook ruimte om het over actuele onderwerpen te hebben. De bar in Das Kabinett is open vanaf 14:30 uur om alvast een drankje te halen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).