Dagtip: Een middag vol blues en rock-‘n-roll bij Boppin’ the Rock in dB’s | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een middag vol blues en rock-‘n-roll bij Boppin’ the Rock in dB’s | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een middag vol blues en rock-‘n-roll bij Boppin’ the Rock in dB’s

Dagtip: Een middag vol blues en rock-‘n-roll bij Boppin’ the Rock in dB’s
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Boppin’ the Rock presents: Frenzy en McKinley James
Waar dB’s
Hoe laat 16:00 – 19:00 uur
Prijs €12,00

Het is vanmiddag weer tijd voor een flinke portie muziek bij dB’s. Bij deze editie van Boppin’ the Rock staan twee artiesten voor je klaar om er een mooi concert van te maken. Uit het Verenigd Koninkrijk is dat Frenzy. Al ruim 35 jaar speelt het trio samen. Dat ze niet meer de jongste zijn, maakt het de muziek en het plezier niet minder om. McKinley James is een jonge gitarist met nog een grote muzikale toekomst voor zich. Hij wordt begeleid door een deel van de JD McPherson band. Een middag vol met blues en rock-‘n-roll dus!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).