Dagtip: Een ode aan het Nederlandse lied in het Schiller Theater | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een ode aan het Nederlandse lied in het Schiller Theater | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een ode aan het Nederlandse lied in het Schiller Theater

Dagtip: Een ode aan het Nederlandse lied in het Schiller Theater
Schiller Theater.
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Huiswaarts, een ode aan het Nederlandse lied
Waar Schiller Theater Place Royale, Minrebroederstraat 11
Hoe laat 20:30 – 22:30 uur
Prijs €20,00 (o.a. leden/studenten/65+ €18,00)

Zangeres Britta Maria, pianist en zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev gaan vandaag terug naar hun roots: het Nederlandse lied. De drie hebben jarenlang Franse chansons gezongen, maar vanavond staan er liedjes van onder meer Ruud Bos, Friso Wiegersma, Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink, Adèle Bloemendaal, Ramses Shaffy en Jenny Arean op het programma. Maar ook zelfgeschreven nummers komen voorbij. Sommige met invloeden van de Balkan door de van oorsprong Moldavische accordeonist.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).