Dagtip: Een programma vol kunst, muziek en cultuur bij Centraal Laat | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Een programma vol kunst, muziek en cultuur bij Centraal Laat | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Een programma vol kunst, muziek en cultuur bij Centraal Laat

Dagtip: Een programma vol kunst, muziek en cultuur bij Centraal Laat
Foto: Bas van Setten
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Centraal Laat
Waar Centraal Museum
Hoe laat 17:00 – 23:00 uur
Prijs €11,00

Centraal Laat is elke eerste donderdagavond van de maand in het Centraal Museum. Een programma vol kunst en cultuur waarbij de museumzalen tot laat geopend zijn. Naast internetradio-platform Stranded FM, zijn er ook het Café Theater Festival, de feministische podcast DAMN, HONEY en optredens van popmuziek-kunstenares Céline Gillain, Studio Nonsens en BIG HARE. Ook is er een workshop surrealistisch tekenen en kun je de tentoonstelling De tranen van Eros: Moesman, surrealisme en de seksen te bezoeken. Verder geeft conservator Nina Folkersma een exclusieve rondleiding.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).