Dagtip: Eerste pubquiz in Werkspoor Café De Leckere | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Eerste pubquiz in Werkspoor Café De Leckere | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Eerste pubquiz in Werkspoor Café De Leckere

Dagtip: Eerste pubquiz in Werkspoor Café De Leckere
Werkspoorcafé De Leckere
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pubquiz Werkspoor Café De Leckere i.s.m. Upbeatles
Waar Werkspoor Café De Leckere, Tractieweg 43
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs €5,00 p.p. (max. zes personen per team)

Vanaf deze maand nieuw op de agenda: een maandelijkse pubquiz. Iedere derde donderdag van de maand kunnen jij en je vrienden jullie algemene kennis testen in Werkspoor Café De Leckere. Hoe goed zijn jullie bijvoorbeeld op de hoogte van het nieuws, geschiedenis, sport en entertainment? Na tien rondes weten jullie het antwoord. Er is onder meer een video-, plaatjes- en een muziekronde. Voor het winnende team is er natuurlijk een mooie prijs, maar ook de nummers twee en drie verdienen een beloning.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).