Dagtip: Engelse Comedy Night in het Filmcafé | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Engelse Comedy Night in het Filmcafé | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Engelse Comedy Night in het Filmcafé

Dagtip: Engelse Comedy Night in het Filmcafé
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Filmcafé Comedy Night i.s.m. Stephen Bell Comedy
Waar Filmcafé, CAB-Rondom 90A
Hoe laat 20:30 – 23:00 uur
Prijs €10,00

Ga lachend het weekend in bij de Filmcafé Comedy Night. De maandelijkse comedy-avond blijft groeien en bestaat vanavond precies één jaar. Dit seizoen zullen er meer avonden zijn waarbij internationale comedians het podium pakken. Zij treden dan ook op in het Engels. Vanavond spelen er comedians die afgelopen jaar al een keer eerder in het Filmcafé stonden. En aansluitend is de kans groot dat je op de dansvloer eindigt: er is na afloop een feestje waar je gratis welkom bent.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).