Dagtip: Benefietdiner EmpowerFood bij Koffie Leute | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Benefietdiner EmpowerFood bij Koffie Leute | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Benefietdiner EmpowerFood bij Koffie Leute

Dagtip: Benefietdiner EmpowerFood bij Koffie Leute
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat EmpowerFood
Waar Koffie Leute, Westerkade 30
Hoe laat 18.00 – 22.00 uur
Prijs 25,00 euro

Eten voor het goede doel, een beter excuus is er niet. In samenwerking met Rammenas en Stichting SrilanCare organiseert Koffie Leute vanavond een benefietdiner. Het geld dat wordt opgehaald wordt gebruikt om materialen te kopen om een opvanghuis in Sri Lanka te voorzien van een 70 meter lange muurschildering.

Avanthi Devi vangt meisjes op die wegens huiselijk geweld of andere gezinsproblemen niet meer thuis kunnen wonen. Met de muurschildering worden ze omringd door hun eigen krachtige verhalen in plaats van door grijze muren.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).