Dagtip: Feest bij de bingo van Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Feest bij de bingo van Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Feest bij de bingo van Camping Ganspoort

Dagtip: Feest bij de bingo van Camping Ganspoort
Foto: Ewelina Zydek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Bingo
Waar Camping Ganspoort
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Stiften en stempelkaart gereed? Laat die balletjes maar rollen! Het is weer tijd voor bingo met echte campingprijzen. Onder begeleiding van de enige echte Berrie Bingo, zijn lieftallige assistente Chanasja én topartiest en volkszangeres Carola Kraai. Met veel lol en muziek maken zij één groot feest van de avond. En er zijn ook nog eens toffe prijzen te winnen, zoals Berrie mooi demonstreert op de foto. Meld jou en je vrienden of familie aan via [email protected] en maak er een bonte donderdagavond van!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).