Dagtip: Feest bij de kringloopwinkels op Nationale Kringloopdag | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Feest bij de kringloopwinkels op Nationale Kringloopdag | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Feest bij de kringloopwinkels op Nationale Kringloopdag

Dagtip: Feest bij de kringloopwinkels op Nationale Kringloopdag
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Nationale Kringloopdag
Waar Kringloopwinkels Emmaus & De ARM
Hoe laat 10:00 – 17:00 uur
Prijs Gratis

Het is vandaag Nationale Kringloopdag. Eén keer per jaar zetten de kringlooporganisaties hun deuren open en is het feest! Zo ook bij verschillende kringloopwinkels in Utrecht. Er zijn allerlei activiteiten, aanbiedingen, winacties, maar vooral ook veel gezelligheid in de winkels. Dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld een mooie tweedehands winterjas of een nieuw koffietafeltje, neem vandaag dan vooral een kijkje. En wie weet kom je met hele toffe spulletjes weer thuis.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).