Dagtip: Film Café in het Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Film Café in het Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Film Café in het Louis Hartlooper Complex

Dagtip: Film Café in het Louis Hartlooper Complex
Lezing in het Louis Hartlooper Complex.
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Film Café
Waar Louis Hartlooper Complex
Hoe laat 15:00 uur
Prijs €9,50

Een middag vol film in Louis Hartlooper vandaag. Vol met bijzondere momenten uit bekende, maar ook meer onbekende films. Gastheer Constant Hoogenbosch voorziet de filmfragmenten van leuke en leerzame anekdotes. Iedere maand komen er hoogtepunten, mijlpalen, rariteiten en opzienbarende gebeurtenissen voorbij uit meer dan honderd jaar film. En daarbij is ook ruimte om het over actuele thema’s en ontwikkelingen te hebben. De bar in Das Kabinett is open vanaf 14:30 uur en het Film Café begint om 15:00 uur. Veel kijkplezier!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).