Dagtip: Film kijken in de Metaal Kathedraal met Hoogt on Tour | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Film kijken in de Metaal Kathedraal met Hoogt on Tour | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Film kijken in de Metaal Kathedraal met Hoogt on Tour

Dagtip: Film kijken in de Metaal Kathedraal met Hoogt on Tour
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Cinema Buiten door Hoogt on Tour: King of the Belgians
Waar Metaal Kathedraal
Hoe laat 21:00 uur – locatie open vanaf 20:00 uur
Prijs €12,50

Deze zomer kan je met Hoogt on Tour films kijken op bijzondere erfgoed locaties. Cinema Buiten organiseert zeven openluchtvertoningen rondom de thema’s reizen, miscommunicatie en conflict. Dit keer niet buiten vanwege de kou, maar lekker binnen in de Metaal Kathedraal. In dit mooie pand is vanavond de Belgisch-Nederlands-Bulgaarse film King of the Belgians te zien. De film ging drie jaar geleden in première op het filmfestival in Venetië. Veel kijkplezier!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).