Dagtip: Gratis binnenlopen bij ‘OPEN’ in De Helling voor muziek en kunst | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis binnenlopen bij ‘OPEN’ in De Helling voor muziek en kunst | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis binnenlopen bij ‘OPEN’ in De Helling voor muziek en kunst

Dagtip: Gratis binnenlopen bij ‘OPEN’ in De Helling voor muziek en kunst
Bron: De Helling
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat OPEN
Waar Café van De Helling
Hoe laat 20:00 – 01:00 uur
Prijs Gratis

OPEN is iedere woensdag in het café van De Helling. Elke keer is er wat anders te zien. Je kunt gratis komen binnenwandelen en genieten van muziek, kunst, film en natuurlijk een lekker drankje. Dit keer staan Ghost Bag & Tine Fetz op het programma: een samenwerking tussen de Nederlandse muzikant Nick Jongen en de Berlijnse illustrator en striptekenaar Tine Fetz. Ook The World of Dust is van de partij: een project van muzikant en kunstenaar Stefan Breuer uit Bilthoven.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).