Dagtip: Gratis concert bij de koffie bij eerste editie Black Brew Unplugged | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis concert bij de koffie bij eerste editie Black Brew Unplugged | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis concert bij de koffie bij eerste editie Black Brew Unplugged

Dagtip: Gratis concert bij de koffie bij eerste editie Black Brew Unplugged
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Black Brew Unplugged
Waar Black Brew, Willemstraat 55
Hoe laat 16:00 uur
Prijs Gratis

Koffiezaak Black Brew presenteert: Black Brew Unplugged. Akoestische optredens terwijl je geniet van een kopje koffie. De Britse band LIO uit Sheffield bijt de spits af. Voor deze alt-pop band was 2019 een goed jaar. De vier bandleden debuteerde op het Tramlines Festival in Sheffield, hadden een uitverkochte show en sleepte een nominatie van de LA Music Video Awards in de wacht in de categorie ‘Best Dance Video’. De derde single van LIO veroverde een plekje op de BBC Introducing Hot List en de BBC Introducing Sheffield’s Top 50 Tracks of 2019.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Ton

    Feest in de Willemstraat.
    (Ook vandaag viert Broodje Martin het 20-jarig bestaan.)

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).