Dagtip: Gratis Le Mini Who? festival in het Cartesiusgebied | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis Le Mini Who? festival in het Cartesiusgebied | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis Le Mini Who? festival in het Cartesiusgebied

Dagtip: Gratis Le Mini Who? festival in het Cartesiusgebied
Het Hof van Cartesius. Foto: Robert Oosterbroek/DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Le Mini Who? 2019
Waar Cartesiusgebied
Hoe laat 12:00 – 21:00 uur
Prijs Gratis

Le Guess Who? is een internationaal festival gericht op genre-doorbrekende muziek uit alle windstreken. Bezoekers van over de hele wereld komen voor de dertiende keer speciaal naar Utrecht om optredens door de hele stad mee te maken. Le Mini Who? is een gratis spin-off festival. De locaties veranderen in een festivalterrein waar vooral Nederlandse underground acts zijn te zien. Bijvoorbeeld bij dB’s, Filmcafé, Brandweerkazerne Schepenbuurt en De Nijverheid en Het Hof van Cartesius.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).