Dagtip: Gratis lezing met Maarten van Rossem over het grote geluk | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis lezing met Maarten van Rossem over het grote geluk | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis lezing met Maarten van Rossem over het grote geluk

Dagtip: Gratis lezing met Maarten van Rossem over het grote geluk
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat De Grote Geluk- lezing
Waar Instituto Cervantes, Domplein 3
Hoe laat Van 19:45 tot 21:30 uur (aansluitend borrel bij Café Hemingway)
Prijs Gratis

Geluk lijkt de heilige graal. Tijdschriften zijn gewijd aan geluksbeleving en het hele advertentiewezen lijkt zich te richten op gelukzaligheid. Maar waar vinden we dat geluk in onze overprikkelende maatschappij? Hierover wordt vanavond een gesprek gevoerd met Nederlands grootste mopperaar en cynicus Maarten van Rossem, die in zijn nieuwe boek ‘Wat is geluk?’ Reflecteert op het bestaan en zijn leven.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. John Verhagen

    Wat een geluk, deze aankondiging van de lezing en de uitgave van het boekje:
    “Het grote geluk”, door Maarten van Rossum.

    Maarten is een van die mensen, die ondanks alle vluchtige invloeden, rustig blijft, en met zijn kritiek en humor de perfecte combinatie heeft gevonden zijn toehoorders en lezers te blijven boeien. Top !

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).