Dagtip: Gratis lezing ‘Oude Schrijvers’ bij Museum Catharijneconvent | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis lezing ‘Oude Schrijvers’ bij Museum Catharijneconvent | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis lezing ‘Oude Schrijvers’ bij Museum Catharijneconvent

Dagtip: Gratis lezing ‘Oude Schrijvers’ bij Museum Catharijneconvent
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Lezing ‘Oude Schrijvers’
Waar Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38
Hoe laat Van 14.00 – 15.00 uur
Prijs Entree museum voor volwassen is 14,- euro

De ‘oude schrijvers’ zijn een bijzonder genre uit de zestiende, zeventiende en achttiende eeuw. De boeken zijn herkenbaar orthodox en nog steeds populair bij refo’s. Niet-refo’s hebben over dergelijke literatuur gelezen in ‘Knielen op een bed violen’. Jan Siebelink maakt er in die roman niet bepaald reclame voor. Tijdens de lezing in Museum Catharijneconvent vorm Wilhelmus à Brakel het uitgangspunt. Wie was deze man? En hoe bijzonder of gewoon was hij?

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).