Dagtip: Gratis lezing over reïncarnatie en astrologie in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis lezing over reïncarnatie en astrologie in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis lezing over reïncarnatie en astrologie in De Kargadoor

Dagtip: Gratis lezing over reïncarnatie en astrologie in De Kargadoor
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Lezing ‘Reïncarnatie en Astrologie’
Waar De Kargadoor
Hoe laat 19:30 uur (deuren open 19:00 uur)
Prijs Gratis

Wil je meer te weten komen over reïncarnatie en astrologie? Dan kan vanavond in De Kargadoor. Het zijn bekende begrippen, maar wat hebben ze met elkaar te maken? Alles in de kosmos leeft en heeft perioden van rust en activiteit, zowel atomen, als mensen, planeten en de zon. “Alle wezens hebben een bepaald karakter opgebouwd, dat verder ontplooid kan worden door o.a. reïncarnatie in de daarbij passende astrologische omstandigheden. Ze hebben ook een bepaald gewoontepatroon en een zekere invloedsfeer”, aldus De Kargadoor. Die patronen worden bestudeerd in de astronomie. Staat ons lot echt geschreven in de sterren?

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

2 Reacties

Reageren
  1. wollie

    he jammer, net gemist. maar niet getreurd: ik ga wel in een volgend leven, mits de sterren goed staan…

  2. Sue

    Handig als er een adres word vermeld. !

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).