Dagtip: Gratis lezing ‘Waarom we grensmuren blijven bouwen’ | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis lezing ‘Waarom we grensmuren blijven bouwen’ | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis lezing ‘Waarom we grensmuren blijven bouwen’

Dagtip: Gratis lezing ‘Waarom we grensmuren blijven bouwen’
Het Academiegebouw aan het Domplein. Foto: Nienke Kamphuis
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Lezing ‘Waarom we grensmuren blijven bouwen’ door Studium Generale (UU)
Waar Academiegebouw (aula)
Hoe laat 20.00 – 21.30 uur
Prijs Gratis

Vanavond is de eerste lezing van de serie ‘Na de val van de muur’. Nederlandse en internationale wetenschappers vragen zich af wat er van de hooggespannen verwachtingen van na de Koude Oorlog terecht is gekomen. Politiek geograaf prof. dr. Henk van Houtum trapt de reeks af. Hij heeft het over de wereldwijde stijging van de grensmuren vanaf de jaren 90. Is die groei te verklaren? En wat hebben we eraan?

 

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).