Dagtip: Gratis VPRO Tegenlicht Meet Up in de bibliotheek | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis VPRO Tegenlicht Meet Up in de bibliotheek | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis VPRO Tegenlicht Meet Up in de bibliotheek

Dagtip: Gratis VPRO Tegenlicht Meet Up in de bibliotheek
De Bibliotheek op de Stadhuisbrug. Archiefbeeld DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat VPRO Tegenlicht Meet Up: In de ban van het bos
Waar Centrale Bibliotheek Oudegracht
Hoe laat 19.00 – 21.30 uur
Prijs: Gratis, maar wel even aanmelden

Tegenlicht maakt al zeventien jaar afleveringen over de toekomst van technologie, economie, politiek, maatschappij en wetenschap. Vanavond begint het nieuwe seizoen en kan je de eerste aflevering in de bibliotheek komen kijken. Na een korte pauze begint de meet up: samen met speciale gasten ga je in gesprek over het onderwerp van de aflevering. Dit keer is dat het bos: wat brengen bomen ons en wat leren we ervan? En hoe gaan we eigenlijk om met bosbeheer in Nederland? Na afloop is er nog een borrel om na te praten.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).