Dagtip: Gratis workshop bluesdansen en open dansavond | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis workshop bluesdansen en open dansavond | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis workshop bluesdansen en open dansavond

Dagtip: Gratis workshop bluesdansen en open dansavond
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Blues Dance Night
Waar Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Docenten van Swing in Utrecht geven vanavond een workshop voor beginnende dansers, maar natuurlijk zijn ook gevorderden welkom. De dansavond staat in het teken van bluesdansen. Een danssoort met Afrikaans-Amerikaanse wortels die is ontstaan aan het begin van de twintigste eeuw, meestal gedanst op een mix van bluesmuziek en tragere swing. En wil je jouw nieuwe moves meteen echt in de praktijk brengen, dan kan dat vanaf 21:15 uur tijdens de open dansavond met livemuziek.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).