Dagtip: Hero Night in Kinepolis met Spider-Man: Far from Home in laser ultra real 3D | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Hero Night in Kinepolis met Spider-Man: Far from Home in laser ultra real 3D | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Hero Night in Kinepolis met Spider-Man: Far from Home in laser ultra real 3D

Dagtip: Hero Night in Kinepolis met Spider-Man: Far from Home in laser ultra real 3D
Archieffoto DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Hero Night: Spider-Man
Waar Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Hoe laat 20.00 uur
Prijs Vanaf €12,50 inclusief popcorn en drankje

Kinepolis Jaarbeurs organiseert vanavond de ultieme filmavond voor liefhebbers van superheldenfilms. Spider-Man: far from Home wordt tijdens de Hero Night getoond in spectaculair laser ultra real 3D.

Je kaartje is inclusief popcorn en een drankje en de stoelen zijn extra comfortabel. Mocht je het toch een beetje spannend vinden, dan kun je een cosy stoel kiezen en lekker tegen elkaar aankruipen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. wollie

    ‘spectaculair laser ultra real 3D’… ik word al duizelig als ik het lees!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).