Dagtip: Het beste uit de 80’s en foute kerstplaten in De Helling | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het beste uit de 80’s en foute kerstplaten in De Helling | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het beste uit de 80’s en foute kerstplaten in De Helling

Dagtip: Het beste uit de 80’s en foute kerstplaten in De Helling
Archieffoto De Helling
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat 80’s Verantwoord – Kersteditie
Waar De Helling, Helling 7
Hoe laat 22:00 uur
Prijs €17,00

Eerste Kerstdag zit erop en De Helling zorgt ervoor dat Tweede Kerstdag zeker ook een feestje wordt. 80’s Verantwoord heeft vanavond de grootste hits uit de jaren 80 voor je klaarstaan, maar ook allerlei heerlijke kerstnummers. Van Queen, Run D.M.C. tot Wham! – ze komen allemaal voorbij. Dat kerstdiner dans je er vanavond makkelijk weer af. Heb je een verzoeknummer voor de dj’s? Vraag dat dan aan bij de Bliksemse Verzoekjeszuil. En natuurlijk kunnen de Nintendo en de Atari ook niet ontbreken om tussendoor een spelletje op te spelen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).