Dagtip: Het beste van het International Documentary Film Festival Amsterdam | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het beste van het International Documentary Film Festival Amsterdam | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het beste van het International Documentary Film Festival Amsterdam

Dagtip: Het beste van het International Documentary Film Festival Amsterdam
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat The Best of IDFA on Tour
Waar Springhaver, Springweg 50
Hoe laat 10:30 – ±16:00 uur
Prijs €27,50

Vandaag heb je de kans om de beste films van het IDFA terug te zien. Het filmfestival was van 18 t/m 29 november en daar gingen toen meer dan honderd documentaires in première. Een selectie van de favoriete en prijswinnende films worden vandaag vertoond. Vier om precies te zijn, waaronder een die zelfs is genomineerd voor een Oscar. De documentaires draaien achter elkaar door, maar wees gerust: er is gewoon tijd om tussendoor even te lunchen. Het is trouwens niet mogelijk om per film een kaartje te kopen: je koopt een kaartje voor het hele programma.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).