Dagtip: Het lief en leed van netwerken bij ‘OPEN’ in De Helling | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het lief en leed van netwerken bij ‘OPEN’ in De Helling | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het lief en leed van netwerken bij ‘OPEN’ in De Helling

Dagtip: Het lief en leed van netwerken bij ‘OPEN’ in De Helling
Archieffoto De Helling
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat OPEN – Club NML ‘Het lied en leed dat netwerken en borrelen heet’
Waar Café van De Helling, Helling 7
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

OPEN is iedere woensdag in het café van De Helling. Elke keer is er wat anders te zien: van muziek en kunst tot film. Je kunt gratis binnenwandelen en genieten van een uiteenlopend programma. Dit keer is dat Club No Man’s Land, een evenement van De Coöperatie. De avond staat in het teken van netwerken in de muziekindustrie. Een panel van muziekprofessionals bespreekt de ongeschreven regels van netwerken en borrelen tegelijk. Met wat voor verhaal stap je bijvoorbeeld op iemand af? En hoe kom je aan iemands mail en/of nummer en zorg je ervoor dat er daadwerkelijk een afspraak uit komt?

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).