Dagtip: Het Nationale Theater in de Stadsschouwburg met ‘Sexual healing’ | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het Nationale Theater in de Stadsschouwburg met ‘Sexual healing’ | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het Nationale Theater in de Stadsschouwburg met ‘Sexual healing’

Dagtip: Het Nationale Theater in de Stadsschouwburg met ‘Sexual healing’
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Sexual healing
Waar Stadsschouwburg Utrecht
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs Vanaf €16,50 (t/m 18 jaar €10,00)

Het Nationale Theater staat vanavond op het toneel met de voorstelling Sexual healing. Over een uit elkaar gegroeid Nederlands gezin dat naar Frankrijk vertrekt. Het gezin wist zich te herpakken op het Franse platteland, maar zijn ze echt gelukkiger? Een stuk over het lef hebben om alles achter je te laten. Trouw gaf de voorstelling vier sterren en schreef: “De taal in ‘Sexual Healing’ is doorspekt met hipsterjargon en psychologiserende prietpraat en is daardoor verschrikkelijk raak en grappig”.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).