Dagtip: Het UGlobe Café over de wereldwijde protestgolf | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Het UGlobe Café over de wereldwijde protestgolf | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Het UGlobe Café over de wereldwijde protestgolf

Dagtip: Het UGlobe Café over de wereldwijde protestgolf
TivoliVredenburg. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat UGlobe Café #6: Op De Barricades! – Over de wereldwijde protestgolf
Waar TivoliVredenburg, Rabo Open Stage
Hoe laat 20:00 – 21:30 uur (zaal open 19:30 uur)
Prijs Gratis

Honderdduizenden inwoners van Hongkong hebben de afgelopen maanden geprotesteerd voor meer vrijheid en democratie. Ook in Rusland komen er meer protesten op gang tegen Poetin. En dat zijn slechts twee voorbeelden. Over heel de wereld gaan mensen ‘de barricades op’. Maar waarom eigenlijk? En hoe reageren de demonstranten op de maatregelen die door hun overheden worden genomen? Kan je de situaties in Rusland en China met elkaar vergeleken? Of misschien juist met andere landen. Het UGlobe Café gaat vanavond met drie experts op zoek naar antwoorden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).