Dagtip: ‘Het verhaal van… Wim T. Schippers’ in de bibliotheek | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: ‘Het verhaal van… Wim T. Schippers’ in de bibliotheek | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: ‘Het verhaal van… Wim T. Schippers’ in de bibliotheek

Dagtip: ‘Het verhaal van… Wim T. Schippers’ in de bibliotheek
De Bibliotheek op de Stadhuisbrug. Archiefbeeld DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Het verhaal van… Wim T. Schippers
Waar De Centrale Bibliotheek
Hoe laat 19:30 – 22:00 uur
Prijs €5,00 (lid) – €7,50 (niet-lid)

Ben jij dol op (auto)biografieën? In De Centrale Bibliotheek vertelt een schrijver of journalist elkaar maand over de (auto)biografie die hij of zij heeft geschreven. Dit keer is dat er eentje over Wim T. Schippers: programmamaker, (stem)acteur, schrijver, presentator en kunstenaar. En wist je dat Schippers de stem van Ernie in Sesamstraat is? Utrechters Ingmar Heytze en Vrouwkje Tuinman schreven zijn biografie: ‘Wie is u? Kunst- en vliegwerk van Wim T. Schippers’. Stel al je vragen aan de schrijvers en krijg na afloop een digitaal exemplaar mee van het boek: Verdomd interessant, maar gaat u verder… over de taal van Wim T. Schippers.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

2 Reacties

Reageren
  1. Sjef van Oekel

    Reeds

  2. wollie

    bij elke boterham met pindakaas denk ik aan wim t

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).