Dagtip: Historisch Café over de Koninklijke Demka Staalfabrieken | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Historisch Café over de Koninklijke Demka Staalfabrieken | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Historisch Café over de Koninklijke Demka Staalfabrieken

Dagtip: Historisch Café over de Koninklijke Demka Staalfabrieken
Laatste staalblok DEMKA/SMDK, 1977 (Museum van Zuilen)
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Historisch Café: Koninklijke Demka Staalfabrieken
Waar Bartholomeus Gasthuis
Hoe laat 17:00 – 18:00 uur
Prijs Gratis

Oud-Utrecht organiseert allerlei activiteiten, geeft een tijdschrift en jaarboek uit over de geschiedenis van Utrecht. Vanavond is er een lezing waar aandacht is voor de Demka. Het bedrijf had meer dan 2500 medewerkers en was een van de grootste werkgevers in de regio. Wim van Scharenburg weet alles over de geschiedenis van Zuilen en vertelt met veel beelden over het belang van de staalgieterij.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).