Dagtip: Holy Moly Kerstmarkt met Utrechtse makers bij de Griftsteede | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Holy Moly Kerstmarkt met Utrechtse makers bij de Griftsteede | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Holy Moly Kerstmarkt met Utrechtse makers bij de Griftsteede

Dagtip: Holy Moly Kerstmarkt met Utrechtse makers bij de Griftsteede
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Holy Moly Kerstmarkt – door Platvorm Utrechtse Makers
Waar Griftsteede, Van Swindenstraat 129
Hoe laat 12:00 – 16:00 uur
Prijs Gratis

Het is bijna the most wonderful time of the year en dat betekent dat er weer lekker veel kerstmarkten in de stad zijn! Op de Holy Moly Kerstmarkt staan vanmiddag Utrechtse creatieve makers met hun mooie, duurzame, grappige en kunstzinnige producten. Naast op je gemak langs de kraampjes slenteren, kan je ook een creatieve workshop volgen en treedt het Rosskoor van het Popstation op. Uiteraard worden er kerstliedjes gezongen. De opbrengst van het verhuur van de verkooptafels gaat naar het goede doel van het Griftpark. Dit jaar is dat ‘Verblijf en Activiteiten’ in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).