Dagtip: Interactieve lezing over balans tussen rust en altijd bereikbaar zijn | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Interactieve lezing over balans tussen rust en altijd bereikbaar zijn | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Interactieve lezing over balans tussen rust en altijd bereikbaar zijn

Dagtip: Interactieve lezing over balans tussen rust en altijd bereikbaar zijn
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Laad me, met rust – door Stine Jensen en iederal
Waar Social Impact Factory Utrecht, Vredenburg 40
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €12,50

Je kent het wel: druk, druk, druk. Iedereen is druk tegenwoordig. Stress en vermoeidheid worden steeds ‘gewoner’. De burn-out van filosoof, schrijver en programmamaker Stine Jensen heeft ervoor gezorgd dat ze haar leven omgooide. Ze ging op zoek naar een zinvol leven. Vanavond neemt ze je mee op een zoektocht: waarom willen we bijvoorbeeld rust, maar willen we ook altijd bereikbaar zijn? Hoe zorg je dan voor die rust? En een goede balans tussen rust en bereikbaarheid? Samen met de andere deelnemers kan je al jouw vragen over dit onderwerp bedenken en meteen stellen aan Stine Jensen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).