Dagtip: Iraans en Myanmarees koken bij Turning Tables in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Iraans en Myanmarees koken bij Turning Tables in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Iraans en Myanmarees koken bij Turning Tables in De Voorkamer

Dagtip: Iraans en Myanmarees koken bij Turning Tables in De Voorkamer
Foto: Aziz Kawak
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Turning Tables – Myanmar en Iran, Perspective: Solidarity
Waar De Voorkamer, Kanaalstraat 225
Hoe laat Diner 18:30 – 21:30 uur
Prijs €6,00 en van tevoren aanmelden

De Voorkamer staat vandaag in het teken van koken, eten en nieuwe ontmoetingen. Bij deze nieuwe editie van Turning Tables worden er gerechten uit verschillende keukens bereid en lekker lang getafeld. Dit keer zijn de Iranese en Myanmarese keuken aan de beurt. Je kunt aanschuiven bij het diner, maar ook helpen met koken, opbouwen en/of opruimen. Het ‘cooking team’ onder leiding van twee chefs begint om 13:00 uur, opbouwen begint om 17.00 uur. Als je komt helpen, krijg je gratis toegang tot het diner. Kom langs wanneer het jou het beste uitkomt en geniet van alle gezelligheid!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

2 Reacties

Reageren
  1. Rob

    Misschien handig om er een adres of een link bij te zetten…..Komen er wellicht ook mensen die het niet kennen.

  2. Katja

    Adres staat erbij.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).