Dagtip: Jazz en kunst in Café de Stad | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Jazz en kunst in Café de Stad | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Jazz en kunst in Café de Stad

Dagtip: Jazz en kunst in Café de Stad
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Koekoek 030 Festival – Sophie Melody en Dana Alink Kaizokuhime
Waar Café de Stad, Lange Jufferstraat 58
Hoe laat 14:45 – 15:45 uur
Prijs Gratis

Het Koekoek 030 Festival reist van oktober tot en met december elk weekend langs bijzondere – en misschien nog een beetje onontdekte – plekken in Utrecht. Door heel de stad openen creatieve en jonge ondernemers hun deuren en worden de locaties omgetoverd tot pop-up podia. Artiesten uit de Utrechtse muziekwereld, maar ook uit de kunst- en designwereld, staan daar voor je klaar om hun talenten te laten zien en horen. Vanmiddag zingt de Utrechtse Sophie Melody echte jazz klassiekers van onder meer Ella Fitzgerald en is het werk te zien van artist, storyteller en 2D-animator Dana Alink.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).