Dagtip: Jonge jazzmusici bij ClubJazz in De Utrechter | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Jonge jazzmusici bij ClubJazz in De Utrechter | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Jonge jazzmusici bij ClubJazz in De Utrechter

Dagtip: Jonge jazzmusici bij ClubJazz in De Utrechter
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ClubJazz – i.s.m. UJazz en Kika Sprangers
Waar De Utrechter
Hoe laat 21:00 – 23:00 uur
Prijs €12,50 (UJazz leden €10,00 – studenten/U-Pas €5,00)

De nieuwe samenwerking tussen De Utrechter, UJazz en Kika Sprangers: ClubJazz! Vanaf oktober is er elke eerste donderdag van de maand een concert. Jazztalent en saxofonist Kika Sprangers en UJazz zoeken samen de tofste jazzmusici voor je uit. Vanavond is dat een Rotterdamse/Amsterdamse groep die bestaat uit jonge muzikanten. Drummer Willem Romers, bassist William Barret, toetsenist Robert Koemans en Kika Sprangers zelf spelen vanavond elkaars werk in de laagdrempelige en sfeervolle lounge van De Utrechter.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).