Dagtip: Jozef’s Pubquiz op de Mariaplaats | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Jozef’s Pubquiz op de Mariaplaats | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Jozef’s Pubquiz op de Mariaplaats

Dagtip: Jozef’s Pubquiz op de Mariaplaats
Archieffoto Mariaplaats
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Jozef’s Pubquiz
Waar Jozef Eten & Drinken
Hoe laat 20:30 – 22:30 uur (inschrijving start om 20:00 uur)
Prijs €4,00 per persoon

Het is weer zover: iedere derde maandag van de maand is er Jozef’s Pubquiz. Samen met Upbeatles is het vanavond tijd om met jouw team jullie kennis eens te testen (maximaal 6 personen). Dat gebeurt in tien rondes, met onder meer een plaatjes-, muziek-, video- en audio-ronde. Als je zeker wil zijn van een plekje, ga dan van tevoren ook gezellig een hapje eten bij Jozef. Een leuk begin van de week. En wie weet ga je zelfs met een leuke prijs naar huis!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).