Dagtip: Kamerorkest van het Noorden treedt op in de Nicolaïkerk | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kamerorkest van het Noorden treedt op in de Nicolaïkerk | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kamerorkest van het Noorden treedt op in de Nicolaïkerk

Dagtip: Kamerorkest van het Noorden treedt op in de Nicolaïkerk
Stichting Culturele Evenementen Nicolaïkerk. Foto: Elbert Conijn
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Genesis – Kamerorkest van het Noorden, Nicolaïkerk, Het Literatuurhuis/ILFU
Waar Nicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 8
Hoe laat 20:15– 22:00 uur
Prijs €10,00 – €15,00

Een optreden met veel verschillende elementen vanavond in deze kerk. Er is muziek, tekst, een verteller, licht en videovormgeving. Zo wordt je meegenomen naar de wereld van het van verhaal uit de bijbel: Genenis. Guus Kuijer vertelt vanavond het verhaal opnieuw, uit zijn reeks van De Bijbel voor ongelovigen. Samen met Het Kamerorkest van het Noorden, een marimba- en orgelspeler, violist en een vj, belooft het een betoverende vertelling te worden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).