Dagtip: Kennismaken met Arabisch in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kennismaken met Arabisch in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kennismaken met Arabisch in De Voorkamer

Dagtip: Kennismaken met Arabisch in De Voorkamer
Foto: Aziz Kawak
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Arabisch Taalcafé
Waar De Voorkamer, Kanaalstraat 225
Hoe laat 19:00 – 21:00 uur
Prijs Gratis

Nieuwsgierig naar de Arabische taal? Bij het Taalcafé in De Voorkamer kan je daar vanavond kennis mee maken en mee oefenen. Ook als je al wat ervaring met de taal hebt, ben je welkom. De avond is namelijk voor alle niveaus. Zo kunnen mensen met verschillende culturele achtergronden elkaar ontmoeten en spreken. Wil je juist oefenen met Nederlands, of iemand anders die nog Nederlands aan het leren is helpen? Elke dinsdagavond organiseert De Voorkamer ook het Nederlandse Taalcafé.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).