Dagtip: Kerst gospel in de Domkerk met zangeres Shirma Rouse | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kerst gospel in de Domkerk met zangeres Shirma Rouse | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kerst gospel in de Domkerk met zangeres Shirma Rouse

Dagtip: Kerst gospel in de Domkerk met zangeres Shirma Rouse
Foto: Thareyck Martina
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Shirma Rouse – Christmas Gospel Sessions
Waar Domkerk
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €25,00

Na het succes van vorig jaar zijn de Christmas Gospel Sessions van Shirma Rouse dit jaar weer terug! Een avond vol bekende kerstklassiekers en swingende muziek in de Domkerk. Rouse begon haar muzikale carrière als achtergrondzangeres voor onder meer Alain Clark, Candy Dulfer en Anouk. In 2013 was ze dat ook toen Anouk Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Toen werd ze uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival door The Eurovision Times. Inmiddels heeft ze meerdere albums op haar naam staan, waaronder eentje die in 2015 de Edison Jazzism Publieksprijs kreeg.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).