Dagtip: Kerstconcert door vocal group Fuse in Landhuis in de Stad | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kerstconcert door vocal group Fuse in Landhuis in de Stad | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kerstconcert door vocal group Fuse in Landhuis in de Stad

Dagtip: Kerstconcert door vocal group Fuse in Landhuis in de Stad
Landhuis Park Oog in Al
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Kerstconcert
Waar Landhuis in de Stad, Park Oog in Al 1
Hoe laat 20:30 uur
Prijs €10,00

Vocal group Fuse bestaat uit tien ervaren zangeressen. Hun meerstemmige repertoire bestaat uit nummer van onder meer Eefje de Visser, Sting en Gregory Porter. “Geen middele-of-the-road repertoire, maar nummers die de moeite waard zijn om te zingen en te beluisteren”, aldus de groep zelf. Vanavond staan ze in het Landhuis onder begeleiding van Tijs Krammer en met Marijn Walraven op de gitaar. De kerstdagen komen eraan en die zullen dan ook het thema zijn bij dit concert. Alvast veel luisterplezier!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).