Dagtip: Kidscollege over ‘groene voeten’ in de bieb van Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Kidscollege over ‘groene voeten’ in de bieb van Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Kidscollege over ‘groene voeten’ in de bieb van Leidsche Rijn

Dagtip: Kidscollege over ‘groene voeten’ in de bieb van Leidsche Rijn
Foto: Anna van Kooij
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Kidscollege: Alles over gigantisch groene voeten
Waar Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
Hoe laat 15:00 – 16:00 uur
Prijs €4,00 (lid) – €5,00 (niet lid)

Een college speciaal voor alle nieuwsgierige aagjes vanmiddag in de bibliotheek. En alle nieuwsgierige ouders zijn natuurlijk ook welkom. Een kidscollege over de aarde die verandert: het weer, de dieren en de bossen. Eerst kan je lekker luisteren naar verhalen uit het boek ‘Groene voeten’ van Lotte Stegeman. Daarna ga je aan de slag: speel de groene-voetenquiz en maak kans op een gesigneerd boek van Lotte. Alvast veel plezier!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Koel Hoofd

    Kennisverspreiding is een groot goed!

    Maar laten we hopen dat die kinderhersentjes niet vol worden gestopt met milieu en klimaat propaganda maar met harde wetenschap van biologie, wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Dan zijn ze als volwassenen misschien in staat om met oplossingen te komen in plaats van er slechts een mening over te hebben.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).