Dagtip: Klassiek Valentijnsconcert met muziek van Beethoven en lezing | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Klassiek Valentijnsconcert met muziek van Beethoven en lezing | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Klassiek Valentijnsconcert met muziek van Beethoven en lezing

Dagtip: Klassiek Valentijnsconcert met muziek van Beethoven en lezing
TivoliVredenburg - Archiefbeeld DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Van Swieten Society – Beethovens Valentijn
Waar TivoliVredenburg, Hertz
Hoe laat 19:15 – 21:50 uur (zaal open 18:45 uur)
Prijs Vanaf €23,00 (o.a. U-Pas, t/m 18 jaar €18,80)

Valentijnsdag was natuurlijk afgelopen vrijdag, maar vanavond kan je het evengoed nog vieren: met een avond vol klassieke muziek. Met onder meer An die ferne Geliebte: het eerste liederencyclus uit het tijdperk van de Romantiek. Ludwig van Beethoven componeerde het in 1816. Ook een strijk- en pianokwartet zullen vanavond te horen zijn. Voor het concert is er een lezing van Walter Heijder waarin hij een nieuw licht werpt op de persoonlijkheid van Beethoven, 250 jaar nadat hij werd geboren.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).