Dagtip: Knutselen en koffie bij de werkplaats van De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Knutselen en koffie bij de werkplaats van De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Knutselen en koffie bij de werkplaats van De Voorkamer

Dagtip: Knutselen en koffie bij de werkplaats van De Voorkamer
Foto: Aziz Kawak
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Lichtsculptuur Werkplaats
Waar De Voorkamer
Hoe laat 19:00 – 21:30 uur
Prijs Gratis

De Sint Maarten Parade staat weer op het programma: op 9 november staat Utrecht in het teken van Sint Maarten. Ook De Voorkamer doet mee aan de parade. En daar heb je natuurlijk een prachtige, zelfgemaakte sculptuur voor nodig. Samen met Stichting Sint Maarten Utrecht wordt er daarom een groot lichtsculptuur gebouwd. Daar werkt een vaste groep aan mee, maar de werkplaats is vanavond geopend voor iedereen die wil komen kijken, helpen en een kopje koffie drinken.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).